Mads Langer kommer!

Mads Langer kommer til Arla Food Fest og serverer en perlerække af super lækre musikretter! Ses vi? JA!!!

Hvor: Musikscenen

Hvornår: Lørdag kl.13.00

Page Four

Page Four er tilbage og fyrer op for festen i Kongens Have! De tager deres bedste hits og søde smil med, så hvis du husker danseskoene, så garanterer vi en fest.

 

Se musikvideo

Vildt blodigt

Det bliver VILDT på alle mulige måder, når naturvejleder Jacob Fredsted skal partere et råvildt og gøre os klogere på anatomi og udskæringer, vi kender bedst som dyrekøllen og mørbraden.

Rasmus Brohave

YouTuber Rasmus Brohave kommer på scenen og battler i sund og nem madlavning mod de to andre YouTube-stjerner Kristine Sloth og Armin. Kom og se hvem der løber med sejren!

Hvor: Køkkenscenen

Hvornår: Lørdag kl.13.50.

Se You Tube

Kristine Sloth

Den seje YouTuber Kristine Sloth kommer og viser sine madkundskaber, når hun skal dyste i madlavning mod YouTuberne Armin og Ramus Brohave. Bagefter er der autografer til alle!

Hvor: Køkkenscenen

Hvornår: Lørdag kl.13.50

Armin

Armin kommer og dyster i "Køkken og lærlingen" mod sine med-YouTubere Rasmus Brohave og Kristine Sloth. Timm Vladimir styrer battlen og kårer en vinder af maddysten!

Hvor: Køkkenscenen

Hvornår: Lørdag kl.13.50

Timm Vladimir

Med Timm Vladimir som madkyndig konferencier kommer Arla Food Fest til at sidde liiige i køleskabet, og vi garanterer at alle går herfra med berigede smagsløg!

Hvor: Musikscenen og køkkenscenen

Hvornår: Lørdag og søndag

Høstmarkedet

Louisa Lorang er vært, når en familie kommer på scenen til Arla Food Fest og skal tilberede en ned og sund ret af økologiske grøntsager, de selv har høstet på en gård.

Hvor: Køkkenscenen

Hvornår: Lørdag kl.16.15

hasan shah

hasan shah er det nye danske navn, der stjæler alles hjerter. Han er særligt kendt for sin succes-single "tyveri", som du kan glæde dig til at opleve i Kongens Have, når hasan shah kommer og charmerer os alle.

Hvor: Musikscenen

Hvornår: Lørdag kl.14.45

Madmodsløbet

Løbet er for alle modige børn, der tør smage sig igennem seks spiselige poster, hvor smagsløgene kommer på prøve. Der er goodiebags til alle deltagere.
Madmodsløbet er arrangeret af fonden Melting Pot, og overskuddet går til fondens velgørende projekter. Billetten til løbet giver adgang til hele Arla Food Fest lørdag, både for deltageren og en voksen. Billetsalget er startet.

Hvor: Køkkenscenen

Hvornår: Lørdag kl.09.00

Vigtigt: Madmodsbillet købes separat

Køb billetter