Job & karriere

Mejeritrainee

Som mejeritrainee i Arla arbejder du i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag.

Dit uddannelsesforløb varer 3 år, og du får løn fra første dag. Din elevtid vil veksle mellem skoleophold på Kold College i Odense og praktik på mindst to af Arlas over 20 mejerier i Danmark.

På Kold College bliver du en del af et team og får venskaber, oplevelser og læring for livet. I praktikken kommer du i nærkontakt med produkterne og får næse for kvaliteten. Uddannelsen giver dig indgående kendskab til moderne mejeridrift, og du opnår specialiseret viden om håndværket og teknologien.

Som mejeritrainee får du ansvar på lige fod med dine kolleger, og du bliver en del af et arbejdsmiljø præget af arbejdsglæde, værdier og faglig ekspertise. Under uddannelsen er der også mulighed for et praktikophold i udlandet, der kan højne dine internationale og sproglige færdigheder og ikke mindst give dig masser af udfordringer - både på det personlige og faglige plan.

Vil du være én af de 60 udvalgte, så bliv mejeritrainee og tag en uddannelse med holdbare ingredienser.

Øvrige elevpladser i Arla

I Danmark optager vi kontorelever på vores hovedkontor i Viby hvert 2. år. Ansøgningsfristen for dette års optag er desværre overskredet. Næste optag vil være i 2018. Tilmeld dig vores job agent og få opslag tilsendt på mail.

Øvrige elevpladser i Arla Danmark - inden for fx laboratorie, vedligehold eller mejeri - søges ved at udfylde formularen i linket længere nede på siden. 

SE VIDEO OM MEJERIUDDANNELSEN

SEND ANSØGNING

Hvis du har problemer med at åbne linket til ansøgningsskemaet, anbefaler vi, at du i første omgang prøver at anvende en anden internet-browser. Hvis du oplever problemer med at sende din ansøgning, kan du prøve at uploade mindre filer (undlad fx grafik og billeder i dine dokumenter). Oplever du fortsat problemer bedes du henvende dig til dikir@arlafoods.com.

Klik her og udfyld ansøgningsskemaet om at blive elev hos Arla.

Om Arla

Hos Arla omdanner vi mælk til banebrydende produkter. Vores respekt for mælken, der er det naturlige fundament for vores forretning, får os til at stå sammen og til at stå stærkt, og vi er fast besluttede på at fortsætte vores ambitiøse udvikling og vækst. 

Læs mere om Arla