Mejeritrainee

Bliv Mejeritrainee i Arla

Bliv Mejeritrainee i Arla!

Du kan sende din ansøgning til os hele året rundt på denne side. Vi behandler ansøgningerne løbende og optager 60 mejeritrainees årligt.

For at blive en del af holdet, skal du have bestået folkeskolens afgangsprøve og have en naturlig interesse for de naturvidenskabelige fag; særligt matematik, fysik og kemi. Vi forventer ligeledes, at du er ansvarsbevidst og brænder for nye, faglige og personlige udfordringer.

For at søge ind som Mejeritrainee i Arla, skal du klikke på de(t) mejeri(er), du er interesseret i og følge linket i den enkelte annonce. Ønsker du at søge ind på flere mejerier, skal du sende én ansøgning til hvert mejeri.

Nordjylland

Midt- og Østjylland

Trekantsområdet

Syd- og Sønderjylland

Vestjylland

Fyn

Sjælland

SE VIDEO OM MEJERIUDDANNELSEN

SEND ANSØGNING

Hvis du har problemer med at åbne linket til ansøgningsskemaet, anbefaler vi, at du i første omgang prøver at anvende en anden internet-browser. Hvis du oplever problemer med at sende din ansøgning, kan du prøve at uploade mindre filer (undlad fx grafik og billeder i dine dokumenter). Oplever du fortsat problemer bedes du henvende dig til ONEHR@arlafoods.com.

Klik her og udfyld ansøgningsskemaet om at blive elev hos Arla.

Om Arla

Hos Arla omdanner vi mælk til banebrydende produkter. Vores respekt for mælken, der er det naturlige fundament for vores forretning, får os til at stå sammen og til at stå stærkt, og vi er fast besluttede på at fortsætte vores ambitiøse udvikling og vækst. 

Læs mere om Arla