Mejeritrainee

Om uddannelsen

Kom på holdet - bliv en af de nye 60 mejeritrainees!

Vi optager 20 trainees tre gange årligt, nemlig til januar, marts og august. For at blive en del af holdet skal du have bestået folkeskolens afgangseksamen og have en naturlig interesse for de naturvidenskabelige fag, særligt matematik, fysik og kemi. 

Lyst til at lære et håndværk

Som mejeritrainee skal du have lyst til at lære et håndværk fra bunden og have en naturlig interesse for de naturvidenskabelige fag som matematik, fysik og kemi. Vi forventer, at du er ansvarsbevidst, kan arbejde selvstændigt og har lyst til at gøre en forskel og at du desuden har en god portion nysgerrighed, appetit på faglige udfordringer og sans for samarbejde.

Du kan sende din ansøgning til os hele året og vi behandler ansøgningerne løbende.

Efter dit uddannelsesforløb er du mejerist med mulighed for mere. Eksamensbeviset åbner døre til andre uddannelser f.eks. mejeriingeniør og levnedsmiddelingeniør, eller du kan sigte efter et job i udlandet. Har du ambitionerne og den rette indstilling, er der gode muligheder for en videre karriere i Arla, hvor du kan sætte dit præg på hverdagens produkter og tilføre kvalitet – hele vejen igennem.

SE VIDEO OM MEJERIUDDANNELSEN

SEND ANSØGNING

Hvis du har problemer med at åbne linket til ansøgningsskemaet, anbefaler vi, at du i første omgang prøver at anvende en anden internet-browser. Hvis du oplever problemer med at sende din ansøgning, kan du prøve at uploade mindre filer (undlad fx grafik og billeder i dine dokumenter). Oplever du fortsat problemer bedes du henvende dig til dikir@arlafoods.com.

Klik her og udfyld ansøgningsskemaet om at blive elev hos Arla.

Om Arla

Hos Arla omdanner vi mælk til banebrydende produkter. Vores respekt for mælken, der er det naturlige fundament for vores forretning, får os til at stå sammen og til at stå stærkt, og vi er fast besluttede på at fortsætte vores ambitiøse udvikling og vækst. 

Læs mere om Arla