Arla Food Fest 2016 evaluering Konkurrencebetingelser

I forbindelse med afholdelsen af Arla Food Fest den 27. og 28. august 2016, gennemfører vi efterfølgende en brugerundersøgelse for at optimere Arla Food Fest konceptet i fremtiden. 

SÅDAN DELTAGER DU: 

Hvis du gennemførere brugerundersøgelsen og i den forbindelse oplyser enten din e-mail eller telefonnummer, deltager du i konkurrencen, og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du udtrækkes som vinder i konkurrencen.  

Konkurrencen er ikke købsbetinget. Deadline for at gennemføre brugerundersøgelsen er søndag den 4. september 2016. Vinderne udtrækkes i uge 36 (2016).

SÅDAN VINDER DU: 

Vi trækker lod blandt alle dem, der har gennemført brugerundersøgelsen. Der udtrækkes to vindere. Vinderne får direkte besked via e-mail eller mobil. For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse.

Præmien er 2 stk. BeoPlay A1 Bluetooth højttaler, dvs. 1 stk. pr. vinder.

Værdi: kr. 1999,- pr. stk.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.