Spot en ko

Vind Arla Food Fest billetter Konkurrencebetingelser

KONKURRENCEN "SPOT EN KO":

Fredag d. 26. august går Arla-landmand Jan tur i Københavns gader med en af køerne, der også kan ses og opleves til Arla Food Fest i Kgs. Have i København. 

SÅDAN DELTAGER DU: 

Fortæl os i en kommentar på opslaget på Arla Danmark Facebook, hvor du har spottet koen i København eller hvor du kan genkende, at den har været. Dvs. du behøver ikke have set den live. Du må også gerne skrive, hvis du kan se, hvor I København den har været. 

Ved at skrive en kommentar deltager du i konkurrencen, og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget. Vinderen udtrækkes lørdag kl. 8.00.

SÅDAN VINDER DU: 

Vi trækker lod blandt alle dem, der har kommenteret på, hvor de har spottet koen. Vi udtrækker 1 vinder på Facebook. Vinderne får direkte besked via Facebook.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse.

Præmien er 4 billetter til Arla Food Fest lørdag og søndag. Værdi: kr. 600,-

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE

Vinderen vil blive skrevet i døren og skal gå til indgangen mærket med "Presse og gæster".

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.


Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.