Arla 24 Julekonkurrence Konkurrencebetingelser

Ved deltagelse i konkurrencen giver du accept til, at vi må kontakte dig, hvis du vinder.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 1. december 2018 til 21. december 2018.

For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år og bosat i Danmark. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen (+ sponsorer). Der kan afkræves dokumentation for alder og identitet.

Vi udtrækker 8 vindere den 7. december, 8 vindere den 14. december og 8 vindere den 21. december. Alle vindere vil blive kontaktet pr. mail og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på Arla Danmarks Facebook side og arla.dk.

For at kunne modtage præmien skal vinderne, når de kontaktes, oplyse: fuldt navn, mobilnummer, alder, adresse i en mail til arlaforum@arlafoods.com. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

Præmien består af et gavekort på 200 kroner pr. vinder.  Du kan kun vinde én gang.

Når du deltager i konkurrencen, vil Arla Foods registrere og behandle dine personoplysninger. Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i ”Meddelelse om databeskyttelse” på vores hjemmeside. Arla vil på intet tidspunkt sælge til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet. Vinderen er ansvarlig for at afgive korrekte kontaktoplysninger til udlevering af præmie. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere konkurrencebetingelserne fx i forbindelse med trykfejl. Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse. Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel. Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret. Konkurrencen udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J