KONKURRENCEBETINGELSER Arla Baby&Me Organic

Vind 5 biografbilletter og 5x4 grød pouches med frugtgrød fra Arla Baby&Me Organic

SÅDAN DELTAGER DU 

For at være med i konkurrencen skal du følge os på instagram (@babyandmeorganic) og fortælle os, hvem du gerne vil dele oplevelsen med. Du giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig i en direct message på instagram, hvis du vinder.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra d. 6. februar – d. 3. marts. 2020.

For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år, være bosat i Danmark og have en aktiv profil på Facebook eller Instagram. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Der kan afkræves dokumentation for alder og identitet.

SÅDAN VINDER DU

Efter konkurrencens afslutning trækker vi lod blandt alle kommentarer. Vi udtrækker 1 vinder i opslaget på Baby&Me Organics Instagramside. Vinderen offentliggøres i kommentarfeltet på konkurrencen og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på Baby&Me Organics Instagram side og arla.dk. For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, mobilnummer, alder, adresse i en mail til arlaforum@arlafoods.com. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

DET VINDER DU

Præmien består 5x4 Arla Baby&Me Organic poser med frugtgrød og 5 biografbilletter. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE 

Når du deltager i konkurrencen vil Arla Foods registrere og behandle dine personoplysninger. Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i ”Meddelelse om databeskyttelse” på vores hjemmeside.

Arla vil på intet tidspunkt sælge til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderen er ansvarlig for at afgive korrekte kontaktoplysninger til udlevering af præmie. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere konkurrencebetingelserne fx i forbindelse med trykfejl.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.