Arla Food Fest - Turbånd og hotel Konkurrencebetingelser

SÅDAN DELTAGER DU 

Fortæl os hvad glæder du dig mest til at opleve på Arla Food Fest i  kommentarfeltet på Arla DK Facebook, så er du med i konkurrencen og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du vinder.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra d. 3. august – 10. august 2018.

For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år, være bosat i Danmark og have en aktiv profil på Facebook. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Medarbejdere i Arp-Hansen Group, samt medlemmer af disses husstande må heller ikke deltage i Konkurrencen. Der kan afkræves dokumentation for alder og identitet.

SÅDAN VINDER DU

Den 13. august kl. 12.00 trækker vi lod blandt alle kommentarer. Vi udtrækker 1 vinder i opslaget på Arla Danmarks Facebook side. Vinderen offentliggøres i kommentarfeltet på konkurrencen og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på Arla Danmarks Facebook side og arla.dk. For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, mobilnummer, alder, adresse i en mail til arlaforum@arlafoods.com. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

DET VINDER DU

Præmien består af et gavekort til 1 overnatning for 4 personer i 2x Heaven dobbeltværelse inklusiv morgenbuffet på Wakeup Copenhagen, Carl Niebuhrs Gade (gavekortet er gyldigt indtil 31/12/2019) samt 4 turbånd til Arla Food Fest i København til en samlet værdi af 2.790 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter.
Transport og forplejning, udover morgenmadsbuffet, er ikke inkluderet.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE 

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet. Hvis du vil vide mere om hvordan vi håndterer personlige oplysninger, kan du læse mere her: https://www.arla.dk/politikker/handtering-af-personlige-oplysninger/.

Vinderen er ansvarlig for at afgive korrekte kontaktoplysninger til udlevering af præmie. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere konkurrencebetingelserne fx i forbindelse med trykfejl.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.