Danmarks mest episke toastnavn

Konkurrencebetingelser Arla® Havarti Jalapenos

SÅDAN DELTAGER DU:

Deltag i Arla® Havarti Jalapenos konkurrence ’Danmarks mest episke toastnavn’ på vores Facebookside. Skriv dit forslag til hvad DK’s mest episke toastnavn skal hedde og kom gerne med tips til hvad den kan indeholde – så deltager du i konkurrencen.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 17. marts til og med den 21. marts 2017.

Ved at deltage og kommentere i kommentarfeltet på opslaget, giver du samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. Du vil blive kontaktet over Facebook.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ejere og ansatte hos Arla Foods samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU:

Den 30. marts 2017 udtrækker vi, i samarbejde med Fætter Fætter, 1 vinder blandt alle, der har deltaget. Vinderen vil blive kontaktet på Facebook og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på vores egne digitale medier.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse. Svarer vinderen ikke indenfor 3 hverdage, udpeges der automatisk en ny vinder.

DET VINDER DU:

Vinderen vinder en middag for ham/hende samt 4 venner/familie hos Fætter Fætter på Nørrebro i København. Vinderen vil modtage kontaktinformationer på Fætter Fætter og vil, I samarbejde med dem, finde en dag hvor middagen kan afholdes.

Middagen inkluderer 5 stk. Toast, herunder en version bestående af en, af Fætter Fætter udviklet opskrift, som passer på vinderens ’Episke toast navn’. Yderligere modtager vinderen 1 stk. drikkevarer pr. person (sodavand, vand eller øl).

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE:

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods Amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.