Arla® Kids Konkurrencebetingelser

SÅDAN DELTAGER DU: 

Svar på spørgsmålet på vores hjemmeside. "Hvilket Arla Kids produkt mangler på billedet?". Svarer du rigtigt deltager du i lodtrækningen om hovedpræmien.
Du kan finde hjælp til svaret på www.arla.dk/arlakids

Ved at deltage og udfylde dine kontaktoplysninger, giver du samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. Du vil blive kontaktet pr. mail.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 9. august til den 7. oktober kl. 12.00 2016.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Arla Foods og Scandic Hotels samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU: 
Vi trækker lod blandt alle dem, der har svaret rigtigt. Vi udtrækker 1 vinder. Vinderen vil blive kontaktet pr. mail og vi forbeholder os ret til at offentliggøre vinderen på vores egne digitale medier.

DET VINDER DU:

Et weekendophold til hele familien på et valgfrit Scandic hotel i Danmark (et familieværelse til max. 5 personer med to overnatninger). Værdien kan variere afhængig af, hvilket hotel og i hvilken periode vinderen ønsker at booke, dog kan værdien ikke overstige 5.000,- DKK. Når vinderen er blevet kontaktet vil vedkommende selv tage kontakt til Scandic for at aftale nærmere omkring bookingen.

 

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.


Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J. Arla samarbejder med Scandic Hotel omkring præmien. 

Scandic Hotels