Konkurrencebetingelser

Vind ko-kit

Konkurrencebetingelser

Sådan deltager du:

Tag Arlas ’Ko-viden’-quiz på vores hjemmeside. Svar rigtigt på 3 ud af 6 spørgsmål og indtast dit navn og din e-mail adresse – så er du med i konkurrencen om et ’ko-kit’ (1 x kopuf, 1 x hoppeko, 1 x kobamse, 4 x yverglas i glas, 2 x ko-skeer, 4 x smørrystere) til en værdi af 1200 kr. Du giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du vinder.

Du har hver dag 3 forsøg til at løse quizzen. Ved at svare rigtigt på 3 ud af 6 spørgsmål, kan du få op til 3 lodder om dagen.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 30. august til 19. september 2021. For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år og være bosat i Danmark. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Der kan afkræves dokumentation for alder og identitet.

Sådan vinder du:

Vi trækker lod blandt alle dem, der i løbet af konkurrenceperioden har svaret rigtigt på 3 ud af 6 spørgsmål. Der trækkes én vinder dagen efter konkurrencens sidste dag. Vinderen vil blive kontaktet pr. mail. Vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på Arla Danmarks Facebook side og arla.dk.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, adresse, mobilnummer og alder i en mail til arlakonkurrencer@arlafoods.com. Svarer vinderen ikke inden for 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

Det vinder du:

Præmien består af et ’ko-kit’ (1 x kopuf, 1 x hoppeko, 1 x kobamse, 4 x yverglas i glas, 2 x ko-skeer, 4 x smørrystere). Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Der udloddes 1 præmie til en samlet værdi på 1200 kr. 

Hvad skal du ellers vide:

Når du deltager i konkurrencen vil Arla Foods registrere og behandle dine personoplysninger. Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i ”Meddelelse om settingsdatabeskyttelse” på vores hjemmeside.

Arla vil på intet tidspunkt sælge til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderen er ansvarlig for at afgive korrekte kontaktoplysninger til udlevering af præmie. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere konkurrencebetingelserne fx i forbindelse med trykfejl.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J