KA´ DU DIN øKOlogi? Konkurrencebetingelser

SÅDAN DELTAGER DU

Tag Arla ØKO-testen på vores hjemmeside. Svar på spørgsmålene og indtast dit navn og din e-mail adresse – så er du med i konkurrencen og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du vinder.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 9. marts til og med den 19. april 2020.

For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år, være bosat i Danmark. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen (+ sponsorer). Der kan afkræves dokumentation for alder og identitet.

SÅDAN VINDER DU

Efter konkurrencens afslutning trækker vi lod blandt alle rigtige besvarelser. Vi udtrækker 1 vinder hver uge fra uge 11 til og med uge 16 blandt alle, der har deltaget i den pågældende uge og vinderen vil blive kontaktet pr. mail og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på arla.dk/økologi.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, mobilnummer, adresse i en mail til arlaforum@arlafoods.com. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

DET VINDER DU

Præmien består af 6 x 4 stk. yverglas i rigtig glas til en samlet værdi af 480 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE 

Når du deltager i konkurrencen vil Arla Foods registrere og behandle dine personoplysninger. Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i ”Meddelelse om databeskyttelse” på vores hjemmeside.

Arla vil på intet tidspunkt sælge til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderen er ansvarlig for at afgive korrekte kontaktoplysninger til udlevering af præmie. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere konkurrencebetingelserne fx i forbindelse med trykfejl.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J