Vind en overnatning i trætoppen med Arla Øko Konkurrencebetingelser

Sådan deltager du

Deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort til én overnatning for to personer i trætoppen hos Løvtag, Als Oddevej 76, 9560 Hadsund inkl. let morgenmad til en værdi af 3.450 kr. ved at løse minimum én af de fire opgaver på Arla Øko® mælkekartonen eller på vores hjemmeside arla.dk/øko/klimakonkurrence. Gavekortet kan indløses på et valgfrit tidspunkt, dog kræver det bookning hos Løvtag inden ankomst.

Indsend det korrekte kodeord via QR-koden på Arla Øko® mælkekartonen eller på arla.dk/øko/klimakonkurrence, som du har fundet ved at løse opgaven, og få et lod i konkurrencen. Du kan få op til i alt 4 lodder i konkurrencen, hvis du løser alle 4 opgaver og indsender det korrekte kodeord.  For at kunne kontakte dig, hvis du er den heldige vinder, skal du oplyse dit navn og din e-mail i forbindelse med indsendelsen af kodeordet.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 8. februar til 14. marts 2021.

For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år, være bosat i Danmark. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Der kan afkræves dokumentation for alder og identitet.

Sådan vinder du

Efter konkurrencens afslutning trækker vi lod blandt alle rigtige besvarelser. Vi udtrækker 1 vinder blandt alle, der har deltaget. Vinderen vil blive kontaktet pr. mail, og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på Arla Danmarks Facebook side og arla.dk.

For at kunne modtage præmien skal vinderen oplyse: fuldt navn, mobilnummer, alder og adresse i en mail til arlakonkurrencer@arlafoods.com. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

Det vinder du

Præmien består af et gavekort til en overnatning for to personer i trætoppen hos Løvtag (https://www.lovtag.dk/) inkl. let morgenmad til en samlet værdi af 3.450 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen skal selv betale alle transportomkostninger til og fra Løvtag, Als Oddevej 76, 9560 Hadsund – samt anden forplejning udover morgenmad.  

Hvad skal du ellers vide 

Når du deltager i konkurrencen vil Arla Foods registrere og behandle dine personoplysninger. Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i ”Meddelelse om databeskyttelse” på vores hjemmeside.

Arla vil på intet tidspunkt sælge oplysninger til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderen er ansvarlig for at afgive korrekte kontaktoplysninger til udlevering af præmie. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere konkurrencebetingelserne fx i forbindelse med trykfejl.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

 

Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J