Arla Protein konkurrencebetingelser

SÅDAN DELTAGER DU:

Upload et billede af et aktivt øjeblik fra din hverdag. Det kan være, når du leger med børnene eller hunden, handler i Bilka eller motionerer med vennerne. Billedet uploades på Bilka’s Facebook-side og kan ses på denne side, indtil konkurrencen er afsluttet.

Ved at uploade billedet deltager du i konkurrencen, og giver samtidig din accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen samt at vi må offentliggøre dit navn på Bilka’s Facebook-side, såfremt du vinder én af nedenstående gevinster.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 25. juli til den 31. juli 2016 kl. 24.00.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Arla Foods, Arla andelshavere og ansatte i Dansk Supermarked samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. 

 

SÅDAN VINDER DU:

Efter konkurrencens udløb udvælges vinderen, blandt de uploadede billeder af Bilka Marketing. Det er Bilka alene der udvælger vinderen, ud fra hvilke billede Bilka finder som værende det bedste skud, fra et aktivt øjeblik.  

Der udtrækkes 1 vinder af rejsegavekortet til Club La Santa til en værdi af 25.000 kr. Der udover udtrækkes der 2 gevinster af 1 års forbrug af Arla Protein til en værdi af 3500 kr. pr gevinst.

Præmien på 1 års forbrug af Arla Protein bliver effektueret ved brug af et gavekort til Bilka, hvor vinderen kan købe sit forbrug.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. 

 

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE: 

Arla Foods vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla Foods benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, herunder men ikke begrænset til indhold og billeder der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Uploadede billeder slettes efter konkurrencens udløb.

 

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.