Vind en træningselastik fra Arla Protein

SÅDAN DELTAGER DU

Løs Arla Protein puslespillet indenfor 75 sekunder og udfyld dit navn og din e-mail på vores hjemmeside, så deltager du i konkurrencen om én træningselastik fra Arla Protein til en samlet værdi af 38 kr.

Hver dag i hele konkurrenceperioden trækkes der lod om 200 træningselastikker blandt alle dem, der i løbet af konkurrenceperioden har løst puslespillet inden for 75 sekunder.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 18. februar 2021 til d. 4. marts 2021.

For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år og være bosat i Danmark. Andelshavere og ansatte hos Brandheroes, Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Der kan afkræves dokumentation for alder og identitet.

SÅDAN VINDER DU

Hver dag i hele konkurrenceperioden har du 3 forsøg til at løse puslespillet indenfor 75 sekunder. Ved at gennemfør puslespillet indenfor 75 sekunder og udfylde dit navn og din e-mail, sådan vi kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder, får du et lod i puljen. Du kan få op til 3 lodder om dagen i hele konkurrenceperioden.

Hver dag i hele konkurrenceperioden trækkes der lod om 200 træningselastikker blandt alle dem, der i løbet af konkurrenceperioden har løst puslespillet inden for 75 sekunder. Dagens vinderne vil indenfor 24 timer modtage en bekræftelse pr. mail om, at de har vundet konkurrencen og at de skal indsende kontaktoplysninger (fulde navn, adresse, husnummer, postnummer, mobilnummer, e-mail og alder) via en formular for at få tilsendt præmien. Udfylder vinderen ikke kontaktformularen indenfor 3 dage, går præmien tabt. Vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på Arla Danmarks Facebook side og arla.dk.

DET VINDER DU

Præmien består af 1 stk. træningselastik med Arla Protein logo til en samlet værdi af 38,- kr. og kan ikke ombyttes til kontanter. Der udloddes i alt 2.800 træningselastikker til en samlet værdi a 106.400,- DKK.  

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE

Når du deltager i konkurrencen vil Arla Foods registrere og behandle dine personoplysninger. Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i ”Meddelelse om databeskyttelse” på vores hjemmeside.

Arla vil på intet tidspunkt sælge til tredje part, men benytter en samarbejdspartner (Brandheroes) til varetagelse af udsendelse af præmien. Arla og Brandheroes benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderen er ansvarlig for at afgive korrekte kontaktoplysninger til udlevering af præmie. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere konkurrencebetingelserne fx i forbindelse med trykfejl.

Forsendelse af præmien varetages af Brandheroes, der er vores samarbejdspartner på konkurrencen. Har du nogle spørgsmål, eller har du ikke modtaget din præmie senest 14 dage efter d. 28 februar, bedes du kontakte Brandheroes på kk@brandheroes.com.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

 

Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.