Arla Cultura® Mavefullness

Konkurrencebetingelser

SÅDAN DELTAGER DU

Tag Arla Cultura®-quizzen Mavefullness på vores hjemmeside eller Facebook. Svar på spørgsmålene og indtast dit navn og din e-mail adresse – så deltager du i konkurrencen.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 18. januar til 21. maj 2017

Ved at deltage og udfylde dine kontaktoplysninger, giver du samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver en af de heldige vindere af konkurrencen. Du vil blive kontaktet pr. mail.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ejere og ansatte hos Arla Foods samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU

Den 23.  maj 2017 udtrækker vi 2 tilfældige vindere blandt alle, der har deltaget. Vinderne vil blive kontaktet pr. mail og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på vores egne digitale medier.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

DET VINDER DU

Den først udtrukne i lodtrækningen vinder et gavekort på 4.000 kr. til Hotel Vejlefjord eller Kurshotel Skodsborg, og den næste udtrukne i lodtrækningen vinder 2 skåle fra Studio Arhøj (farverne kan varierer fra billedet).

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.