Castello skrabelod konkurrence

SÅDAN DELTAGER DU

Skrab felterne på det skrabelod, som du har fået udleveret ved sampling aktiviteten og vær med i konkurrencen om at vinde enten et Muubs skærebræt, et Farmer tools, et Vinga knivsæt, et Domimono serveringssæt, et Castello forklæde eller en Castello køletaske. Præmierne har en værdi af: Muubs skærebræt 339kr., Farmer tools 199kr., Vinga knivsæt 199kr., Domimono serveringssæt 250kr., Castello forklæde 99kr., Castello køletaske 489kr. - ekskl. fragt.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra torsdag d. 18 november 2020 i uge 47 til mandag d. 21 december 2020 uge 52.

For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år, være bosat i Danmark. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Der kan afkræves dokumentation for alder og identitet.

 

SÅDAN VINDER DU

Når du har skrabet skrabeloddet, kan du se, om du har vundet en præmie. Hvis du har vundet en præmie, vil du få den udleveret af personalet ved sampling standen.

 

DET VINDER DU

Enten et Muubs skærebræt, et Farmer tools, et Vinga knivsæt, et Domimono serveringssæt, et Castello forklæde eller en Castello køletaske. Præmierne har en værdi af: Muubs skærebræt 339kr., Farmer tools 199kr., Vinga knivsæt 199kr., Domimono serveringssæt 250kr., Castello forklæde 99kr., Castello køletaske 489kr. - ekskl. fragt.

 

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE 

Når du deltager i konkurrencen vil Arla Foods registrere og behandle dine personoplysninger. Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i ”Meddelelse om databeskyttelse” på vores hjemmeside.

Arla vil på intet tidspunkt sælge til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderen er ansvarlig for at afgive korrekte kontaktoplysninger til udlevering af præmie. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere konkurrencebetingelserne fx i forbindelse med trykfejl.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

 

Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J