KONKURRENCEBETINGELSER – CHALLENGE 1 #MatildeFlip #konkurrence

Konkurrencens varighed

Konkurrencen udbydes af Matilde. Challenge 1 i konkurrencen #MatildeFlip #konkurrence løber fra d. 16. december til d. 23. december 2016 kl. 9.00. Vinderen vil blive udvalgt, kontaktet og offentliggjort snarest muligt derefter.

 

Sådan deltager du:

Optag en video af dit ”flest i træk”-bottle flip. Det gælder om at flippe så mange flasker i træk som muligt. Hvor de lander, og om de lander på bunden eller cap’en, er op til dig – vær kreativ! Hvis du allerede har videoer af dine flips, kan du sagtens bruge dem – også selvom du allerede har uploadet dem i tidligere #MatildeFlip-konkurrencer.

Upload videoen på Instagram med de to hashtags: #MatildeFlip #konkurrence - eller i kommentarerne til vores MatildeFlip-opslag på Facebook.

Alle videoer med hashtag #MatildeFlip #konkurrence samt videoer i kommentarerne til vores Facebook-opslag tages i betragtning. Det er ikke et krav, at der anvendes en Matilde-flaske.

Sørg for, at din Instagram-profil er åben – ellers kan vi ikke se din seje #MatildeFlip-video!

Du kan deltage så mange gange, du ønsker.

Matilde forbeholder sig retten til at benytte sig af alle deltageres bottle flip-videoer med #MatildeFlip #konkurrence på alle Matildes platforme samt annoncering af vinderne og deres navne. Ønsker vi at bruge din video, vil vi altid tage kontakt for at få accept til at bruge den på vores digitale platforme.

 

Om præmien:

Præmien er følgende:

1 års forbrug af Matilde (svarende til fire leverancer a 25 flasker Matilde original ½liters. Samlet værdi ca. 1.500 kr.)

1 specialdesignet t-shirt (værdi 500 kr.)

1 Matilde-pokal med navn (værdi 500 kr.)

 

Hvordan udtrækkes vinderen?

Vinderen findes d. 23. december 2016 kl. 9.00. Vinderen og får besked straks derefter. Vi vil kontakte vinderen direkte på vindervideoen på Instagram eller Facebook, hvor du vil modtage yderligere information. Vær derfor opmærksom på, om du får besked på vegne af Matilde i indbakken.

Alle videoer med bottle flip, der er hashtagget #MatildeFlip #konkurrence, tages i betragtning. Vinderen vælges af et panel nedsat af Matilde og vurderes ud fra kvalitet, kreativitet og humor og selvfølgelig sine evner til at lave bottle flip.

Husk at bekræfte, at du ønsker at modtage præmien – hvis en vinder ikke svarer på vores henvendelse indenfor 5 hverdage, anses vinderen for at have afstået at modtage præmien, og en anden vinder vil blive valgt.

 

Hvad skal du ellers vide?

Alle kan deltage under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook og Instagram overholdes.

Husk at tage hensyn til andre, når du laver dine fede flips. Det skal være sjovt for alle, også dem, der er i nærheden af dig. 

 

Hvem arrangerer konkurrencen?

Konkurrencen arrangeres af Matilde®, Arla Foods amba headoffice, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.  Ejere af og ansatte hos Arla og Hjaltelin Stahl har ikke mulighed for at vinde præmier i konkurrencen.

Matilde® kan under rimelige omstændigheder aflyse denne konkurrence på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Konkurrencebetingelserne kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. En meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på Matildes officielle Facebook-side, https://www.facebook.com/matildedk/. 

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook og Instagram. Facebook og Instagram har intet ansvar for elementer i denne konkurrence.