Konkurrencebetingelser Konkurrence på Cheasy® facebook-side

Sådan deltager du:

1. Spørgsmålet i Facebook-opslaget besvares i kommentarfunktionen knyttet direkte til opslaget, ved at skrive hvor mange Cheasy-produkter man kan huske.

2. Vi kontakter vinderen på Facebook i kommentartrådens svar-funktion, når konkurrencen er slut og vinderen er trukket. Her vil vinderen blive bedt om at kontakte Cheasy via indbakken og oplyse; navn, alder, telefonnummer og adresse.
Alle personer over 18 år, og som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook overholdes.
Medarbejdere hos Arla Foods amba, hustande og medsponsorer kan ikke deltage i konkurrencen.

Om præmierne:

Præmien er et Cheasy træningskit, bestående af 1 Cheasy-drikkedunk og 1 Cheasy træningsmåtte og har en præmieværdi a kr. 200,-.
Der trækkes 1 vinder og præmien kan ikke byttes til kontanter eller overdrages til andre. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Sådan udtrækkes vinderen

Konkurrencen kører fra torsdag 24/5/18 til onsdag d. 30/5/18 kl. 12.00 hvor der vil blive trukket 1 vinder. Vinderen vil derefter få besked direkte i kommentartråden med yderligere information.
Vinderen vil blive udtrukket via lodtrækning blandt de rigtige svar. Alle korrekte svar tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning.

Hvem arrangerer konkurrencen?

Cheasy vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Cheasy benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.
Hvis ikke vinderen kontakter Cheasy via indbakken senest 5 dage efter annonceret vinder, frafalder retten til præmien.
Cheasy er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Cheasy forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skyndes nødvendigt. Cheasy er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.


Cheasy afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Cheasy sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Cheasy forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Cheasy sig retten til at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrencen udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.
Ved spørgsmål vedrørende konkurrencen, kontakt da Cheasy på Facebook, via https://www.arla.dk/kontakt/ eller på telefon +45 89381000.

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook. Facebook har