Konkurrencebetingelser

Sådan deltager du

Du deltager i konkurrencen ved at skrive følgende ”foretrækker du din Cocio kold eller varm” i kommentarfeltet under Facebook postet. Når du deltager i konkurrencen giver du samtidig samtykke til, at vi må kontakte dig, hvis du vinder.

Du kan tilmelde dig konkurrencen fra mandag d. 25.01.2021 til og med torsdag d. 28.01.2021. Du kan kun deltage én gang. Hvis du foretager flere tilmeldinger, er det kun den første tilmelding, der vil indgå i konkurrencen.

Hvem kan deltage?

Du kan kun deltage i konkurrencen, hvis du er fyldt 18 år, bosat i Danmark og har en aktiv profil på Facebook. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods Amba og datterselskaber samt deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

Hvad kan man vinde?

Præmien for konkurrencen består af 2 stk. Cocio krus og 18 flasker Cocio Classic 400ml. Præmien har en samlet værdi på 338 kr., og kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien er personlig og kan ikke overføres til andre personer. Der vil i forbindelse med denne konkurrence blive udloddet 3 præmier i alt.

Gevinstafgiften betales af Cocio. Hvis vinderen som følge af præmien pådrager sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser hæfter Cocio ikke herfor.

Udvælgelse og offentliggørelse af vinder

Vinderen udvælges ved tilfældig lodtrækning mandag d. 01.02.2021 og vil blive kontaktet direkte af Cocio via arlakonkurrencer@arlafoods.com eller via en personlig besked på Facebook. Vinderen vil desuden blive offentliggjort i kommentarfeltet på konkurrencen.

For at kunne modtage præmien er vinderen forpligtet til at oplyse fulde navn, alder, mobilnummer og adresse, som skal sendes til arlakonkurrencer@arlafoods.com.

Cocio er berettiget til frit og uden særskilt vederlag at anvende oplysningerne om vinderen til ethvert formål, herunder reklame og markedsføring i enhver form.

Hvis vinderen ikke besvarer Cocios henvendelse indenfor 3 kalenderdage, har Cocio ret til at udvælge en ny vinder. Hvis Cocio kan dokumentere, at præmien er blevet afsendt, er Cocio ikke ansvarlig, hvis vinderen ikke modtager præmien.

Øvrigt

Cocio forbeholder sig retten til at blokere eller slette indhold og billeder, der krænker tredjemands rettigheder, og ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Cocio sig retten at straks at ekskludere

deltagere fra konkurrencen. Cocio er berettiget til at stoppe konkurrencen, hvis det måtte vise sig nødvendigt, og Cocio er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse i konkurrencen.

Behandling af dine oplysninger: 

Vi behandler dine personoplysninger til at gennemføre konkurrencen. Når konkurrencen er endeligt afsluttet, vil vi kun behandle oplysninger om dig så længe det er nødvendigt til dokumentationsformål, herunder dokumentation for præmieudlevering. Læs mere i vores persondatapolitik