Konkurrencebetingelser

Cocio – en aften i Tivoli, København

Sådan deltager du  

Fortæl os dit bedste minde sammen med din good mood wingman fra denne sommer i kommentarsporet, så er du med i konkurrencen et hotelophold på Tivoli Hotel med middag på Nimb samt entre og tur pas til Tivoli, København for 2 personer til en samlet værdi af 5.500 kr. og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du vinder. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra d. 20. august – 26. august 2021. 

For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år, være bosat i Danmark og have en aktiv profil på Facebook. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Der kan afkræves dokumentation for alder og identitet.

Sådan vinder du 

Efter konkurrencens afslutning trækker vi lod blandt alle kommentarer. Vi udtrækker 1 vinder i opslaget på Cocio Chokolademælk A/Ss Facebook side. Vinderen offentliggøres i kommentarfeltet på konkurrencen og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på Cocio Chokolademælk A/Ss Facebook side og arla.dk. For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder, adresse og mobilnummer i en mail til arlakonkurrencer@arlafoods.com. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder. 

Det vinder du

Præmien består af et hotelophold på Tivoli Hotel for 2 personer med middag på Nimb samt entre og tur pas til Tivoli, København til en samlet værdi af 5.500 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter. 

Udspecificering af præmiernes værdi:  

  • Hotelophold på Tivoli Hotel med middag på Nimb for 2 personer: 4.740 kr 
  • Entre og tur pas for 2 personer: 760 kr. 

Det specifikke tidspunkt for opholdet bestemmer vinderen selv, dog gælder præmien til og med 2. januar 2022 år. Vinderen skal selv betale alle transportomkostninger til og fra Tivoli hotel samt anden forplejning udover middagen.    

Der udloddes i alt 1 præmie á et hotelophold på Tivoli Hotel, middag på Nimb samt entre og tur pas for 2 personer til en samlet værdi af i alt 5.500 kr.

Hvad skal du ellers vide  

Når du deltager i konkurrencen vil Arla Foods registrere og behandle dine personoplysninger. Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i ”Meddelelse om databeskyttelse” på vores hjemmeside. 

Arla vil på intet tidspunkt sælge til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.  

Vinderen er ansvarlig for at afgive korrekte kontaktoplysninger til udlevering af præmie. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere konkurrencebetingelserne fx i forbindelse med trykfejl.  

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.  

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel.  

Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret. 

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.