Konkurrencebetingelser

Cocio – Tivoli, København billetter

Sådan deltager du

Fortæl os hvilken forlystelse du ser mest frem til at prøve i Tivoli, København i kommentarsporet, så er du med i konkurrencen om entre og tur pas til dig og din good mood wingman til en samlet værdi af 760 kr. og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du vinder. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra d. 9. august 2021 – 13. august 2021. 

For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år, være bosat i Danmark og have en aktiv profil på Facebook. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Der kan afkræves dokumentation for alder og identitet.

Sådan vinder du

Efter konkurrencens afslutning trækker vi lod blandt alle kommentarer. Vi udtrækker 3 vindere i opslaget på Cocio Chokolademælk A/Ss Facebook side. Vinderen offentliggøres i kommentarfeltet på konkurrencen og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på Cocio Chokolademælk A/Ss Facebook side og arla.dk. For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder, adresse og mobilnummer i en mail til arlakonkurrencer@arlafoods.com. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

Det vinder du

Præmien består af 2 stk. entre og tur pas til dig og din good mood wingman til en samlet værdi af 760 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter. 

Udspecificering af præmiernes værdi:  

  • Tivoli, København entre pr. stk.: 135 kr. 
  • Tivoli, København tur pas pr. stk.: 245 kr. 

Der udloddes i alt 3 sæt á 2 stk. entre og tur pas til Tivoli i København til en samlet værdi af i alt 2.280 kr.

Hvad skal du ellers vide 

Når du deltager i konkurrencen vil Arla Foods registrere og behandle dine personoplysninger. Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i ”Meddelelse om databeskyttelse” på vores hjemmeside.

Arla vil på intet tidspunkt sælge til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderen er ansvarlig for at afgive korrekte kontaktoplysninger til udlevering af præmie. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere konkurrencebetingelserne fx i forbindelse med trykfejl.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

 

Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.