Vind denne Cocio præmie udstillet her i butikken, og vær med til at ”make Denmark Happy Again” sammen med Cocio. Der vil være adskillige konkurrencer i forskellige dagligvarebutikker spredt over Danmark fra perioden 20.01.2020 til 31.08.2020.

SÅDAN DELTAGER DU

Du deltager i konkurrencerne ved at scanne QR koden som du finder på kampagnematerialet, der er udstillet i butikken. Efter scanning af QR koden får du et link til konkurrencesiden, hvor du deltager ved at registrere dig med navn og telefonnummer. Samtidig giver du accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. Du kan øge dine vinderchancer ved at spille enten Drop game eller swipe game på konkurrencesiden.

Ansatte hos Arla Foods samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencerne.

Konkurrencerne løber i 3-4 uger med forskellig timing afhængig af de enkelte butikker. Sidste konkurrence udløber den 31 august 2020. Konkurrencerne er ikke-købsbetinget.

SÅDAN VINDER DU

Alle som deltager i en af konkurrencerne bliver automatisk en del af puljen tilhørende den/de butikker, hvor der deltages. Ud fra hver butikskonkurrence trækkes der lod for at finde den heldige vinder. Det er muligt at deltage i konkurrencer i flere forskellige butikker.

Du kan øge dine vinderchancer ved at spille Drop game eller Swipe game på konkurrencesiden. Du optjener ét lod i vinderpuljen hver gang du gennemfører et spil. Der kan spilles max 3 gange pr. dag.

Vinderen bliver kontaktet direkte af en Arla Foods ansat.

DET VINDER DU

Præmien er enten en Cocio cykel eller en Cocio robot støvsuger. Præmien er den som er udstillet i butikken, og kan afhentes af den heldige vinder i butikken. Cocio cyklen har en værdi af 5.000kr og Cocio robot støvsugeren har en værdi af 2.500kr.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE

Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet. Arla videregiver på intet tidspunkt dine oplysninger til tredjeart, dog vil vinderens navn og telefonnummer udleveres til den pågældende butik med henblik på vinderens afhentning af præmien i butikken.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Uoverenstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.