Konkurrencebetingelser

VIND billetter til gallapremiere Familien jul i nissernes land

SÅDAN DELTAGER DU: 

Svar på spørgsmålet i en kommentar på opslaget på Arla Danmark Facebook.

Ved at skrive en kommentar deltager du i konkurrencen, og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 24. oktober til den 26. oktober kl. 9.00 2016.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU: 
Vi trækker lod blandt alle dem, der har skrevet et gyldigt svar på spørgsmålet i kommentarfeltet. Vi udtrækker 5 vindere. Vinderne får direkte besked via Facebook.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder, telefonnummer og adresse. Disse oplysninger skal være os i hænde senest torsdag d. 27. oktober kl. 12.00, for at vi kan garantere at billetterne kan nå frem til tiden med posten.

Præmien er fire billetter til gallapremieren i Imperial i København kl. 9.30. Der vil være julehygge og morgenmad. Samlet præmieværdi: ca.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.


Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.

Læs mere om filmen her