Foldeby julekonkurrence på instagram Konkurrencebetingelser

SÅDAN DELTAGER DU 

Upload et billede af din foldeby-figur med #foldeby, så er du med i konkurrencen og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du vinder. Husk at have en åben profil, så vi kan se dit billede.

Konkurrencen er købsbetinget idet figurerne er trykt på Arla 24 og Arla ØKO mælkekartoner og løber fra d. 28. november – 20. december 2019 kl. 12.00.

For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år, være bosat i Danmark og have en aktiv profil på Instagram. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Der kan afkræves dokumentation for alder og identitet. 

SÅDAN VINDER DU

Efter konkurrencens afslutning trækker vi lod blandt alle opslag med #foldeby. Vi udtrækker 1 vinder, som vi kontakter direkte på vinderens opslag. Vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på Arla Danmarks Facebook side eller Instagramside samt arla.dk. For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, mobilnummer, alder, adresse i en mail til arlaforum@arlafoods.com. Svarer vinderen ikke inden for 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

DET VINDER DU

Præmien består af et gavekort på en biograftur med gufbilletter for 4 personer til en samlet værdi af 598 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE 

Når du deltager i konkurrencen vil Arla Foods registrere og behandle dine personoplysninger. Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i ”Meddelelse om databeskyttelse” på vores hjemmeside.

Arla vil på intet tidspunkt sælge til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet. 

Vinderen er ansvarlig for at afgive korrekte kontaktoplysninger til udlevering af præmie. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere konkurrencebetingelserne fx i forbindelse med trykfejl. 

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse. 

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel. 

Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.