Go'Madpakke-konkurrence

SÅDAN DELTAGER DU: 

Svar på spørgsmålet i konkurrenceposten.

Ved at deltage i konkurrencen, giver du samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver en af de heldige vindere af konkurrencen. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 31/8-4/9 2017.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Arla Foods samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU: 
Efter konkurrencens afslutning, trækker vi tilfældigt lod blandt alle kommentarer på opslaget. Vi trækker 10 vindere, som får direkte besked via Facebook. Vi forbeholder os retten til evt. at offentliggøre vinderne på Arlas Facebook profil.

For at kunne modtage præmien skal vinderne, når de kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse og mobilnr., samt om vi må stille pakken ved hoveddøren.

Præmien består af 10 x 2 Go' Madpakke-madkasser til en værdi af 700 kr. i alt

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE: 
Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.