Konkurrencebetingelser Ihana konkurrence

SÅDAN DELTAGER DU: 

Fortæl os i en kommentar på opslaget på Arla Facebook eller Instagram, hvad du tror Ihana betyder.

Ved at skrive en kommentar deltager du i konkurrencen, og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 19. – 25. april 2018 kl. 10.00.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Arla Foods samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU: 
Efter konkurrencens afslutning, trækker vi tilfældigt lod blandt alle kommentarer på opslaget. Vi trækker 1 vinder blandt rigtige besvarelser på enten Facebook eller Instagram og vinderen får direkte besked.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, mobilnummer, alder og adresse. Vinderen vil blive kontaktet tre gange herefter udtrækkes en ny vinder.

Præmien består af et gavekort til Netto, Døgn Netto, føtex, føtex food eller Bilka til en værdi af 500 kr.

Gavekortet er gyldigt til og med den 17. april 2021 og kan ikke benyttes til Nettos udenlandske forretninger samt bilka.dk og føtex.dk

Gavekortet fungerer som et almindeligt betalingskort uden pinkode. Gavekortet er ikke personligt og kan ikke spærres, hvis det mistes eller bliver stjålet.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE: 
Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.