Vind et besøg af en Arla Øko iscafe Konkurrencebetingelser

Konkurrencens varighed

Konkurrencen udbydes af Arla ØKO Flødeis. Konkurrencen løber fra 5. maj til 14. juli 2017.

Vinderen vil blive kontaktet direkte.   

Sådan deltager du

1. Upload et billede med Arla ØKO flødeis på din Facebook eller Instagram profil med #ArlaØKO,  #OneScoop og #Konkurrence, så deltager du i konkurrencen.   

2. Vi kontakter vinderen direkte i kommentartrådens svar-funktion, når konkurrencen er slut og vinderen er fundet. Her vil vinderen blive bedt om at kontakte Arla og oplyse; navn, alder og adresse. 

Alle personer over 18 år, og som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook og instragram overholdes. 

Sådan udtrækkes vinderen

Vinderne vil blive udtrukket via lodtrækning. Alle kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning. 

Om præmien

Der udloddes 1 hovedpræmie og 10 øvrige præmier i konkurrenceperioden. 

  1. Præmie:                       

Du vinder et 2 timers besøg af Arla ØKO ishus eller uddeling af max. 400 gratis is (125 ml bægre). Præmien har en værdi af max. DKK 10.000. Dato og tidspunkt aftales med Arla. 

Øvrige præmier:                

Udover hovedpræmien udloddes der 10 x is-scooper til værdi af DKK 200,- 

Hvad skal du ellers vide:

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla er uden ansvar for evt. Forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skyndes nødvendigt. Arla er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten til at ekskludere brugere uden varsel.

 

Konkurrencen udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J. Telefon: +45 89 38 10 00  Website: arla.dk/kontakt 

Konkurrencen er åben for alle, som er 18 år eller ældre ved konkurrencens opstart, og er ikke købsbetinget.

Ansatte i Arla, Arla-andelshavere og medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.