JUST ADD SOME CHEESE DELTAG I QUIZZEN OG VIND EN PANINI GRILL

SÅDAN DELTAGER DU:

Send en SMS til 1220 og deltag i quizzen. Så er du med i konkurrencen om at vinde en Just add some cheese panini grill til værdi af 339 kr.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra mandag d. 31 august i uge 36 til søndag d. 11 oktober i uge 41.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Arla, Arla andelshavere og ansatte i butikken samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. 

SÅDAN VINDER DU

Der bliver løbende trukket en vinder blandt deltagerne.

DET VINDER DU

Præmien består af en panini grill til værdi af 339 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Justaddsomecheese - vind en panini grill.png

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE:

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Uoverenstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.

URL: arla.dk/om-arla/konkurrencebetingelser/just-add-some-cheese2/