JUST ADD SOME CHEESE

VIND EN PIZZASTEN TIL GRILLEN

SÅDAN DELTAGER DU: 

Del dit bedste grillbillede på Instagram med hashtagget #justaddsomecheese. Så er du med i konkurrencen om at vinde en pizzasten til grillen til værdi af 124 kr.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra mandag d. 18 maj i uge 21 til søndag d. 9 august i uge 32.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Arla, Arla andelshavere og ansatte i butikken samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU:

Efter endt konkurrenceperiode vil der blive trukket en vinder blandt de grillbilleder, der er blevet delt i konkurrenceperioden.

DET VINDER DU:

Præmien består af en pizzasten til grille til værdi af 124 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE:

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Uoverenstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.

URL: arla.dk/justaddsomecheese-grillpizzasten