KON­KUR­RENCE­BE­TING­ELSER

Hvorfor skal du være den aller første i Danmark, der smager den nye Kærgården Dansk Smør lavet på frisk fløde fra danske landmænd? Gå ind på Arla Danmarks Facebookpage og deltag i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet. Vi trækker en heldig vinder af 5 pakker Kærgården Dansk Smør den 25 januar 2016.

Konkurrencen gælder i perioden den 21. januar – 25. januar 2016. Denne konkurrence er ikke købsbetinget og er åben for alle danske Facebook-brugere, som er 18 år eller ældre ved konkurrencens opstart. Arla ansatte, Arla andelshavere og medlemmer af deres husstande må dog ikke deltage i konkurrencen.

HVORDAN DELTAGER MAN?
Du deltager ved at svare på konkurrencespørgsmålet på Arla Danmarks Facebookpage 

HVORDAN VINDER MAN?
Vinderen med det bedste svar på konkurrencespørgsmålet bliver fundet den 25. januar 2016, og får direkte besked på Facebook. Såfremt vinderen ikke svarer inden 48 timer, mister de retten til præmien, og en ny vinder udpeges.

PRÆMIER
Arla udlodder i alt 5 stk pakker Kærgården Dansk Smør til en samlet værdi af 50 DKK. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE?
Deltagelse i konkurrencen, brug af Facebooks funktioner samt materiale og informationer i det hele taget, sker på eget ansvar. Arla fraskriver sig ethvert ansvar i forhold til tab og/eller ændringer i brug.
Arla forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten til at ekskludere brugere uden varsel.
Arla overholder persondataloven, og vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig og sende præmien, hvis du vinder.

KONTAKT
Arla Foods amba 
DK-8260 Viby J 
+45 70 15 05 00