Konkurrencebetingelser Kærgården Fødselsdagsfest Vind en fødselsdagsfest for én, du holder af

Konkurrencebetingelser

SÅDAN DELTAGER DU

Du nominerer én, du synes fortjener en fødselsdagsfest, ved at gå ind på Kærgårdens hjemmeside og vælge den dato, du gerne vil holde vedkommendes fødselsdagsfest. Indtast navnet på den person, som du vil nominere samt dit eget navn og e-mail adresse – så er du med i konkurrencen og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du vinder.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra d. 20 november til d. 9 december 2019. Konkurrencen om en fødselsdagsfest d. 7 december slutter mandag d. 25 november. Konkurrencen om en fødselsdagsfest d. 8 december, slutter onsdag d. 27 november. Konkurrencen om en fødselsdagsfest d. 14 december, slutter fredag d. 6 december. Konkurrencen om en fødselsdagsfest d. 15 december, slutter mandag d. 9 december.

For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år, være bosat i Danmark. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Der kan afkræves dokumentation for alder og identitet.

SÅDAN VINDER DU

Efter konkurrencens afslutning udvælges der 4 vindere bland de nominerede. Vi udtrækker 1 vinder til hver af de fire fødselsdage. Vinderen vil blive kontaktet pr. mail og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på Kærgårdens Facebook side og arla.dk.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, mobilnummer, alder, adresse i en mail til arlaforum@arlafoods.com. Derudover vil vi bede andre relevante informationer om den nominerede for at kunne skræddersy en fødselsdag, der passer til vedkommende. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

DET VINDER DU

Præmien består af en fødselsdagsfest inde i Restaurant SMØR i Mejlgade til en værdi af 4000 kr. og kan ikke ombyttes til kontakter.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE 

Når du deltager i konkurrencen vil Arla Foods registrere og behandle dine personoplysninger. Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i ”Meddelelse om databeskyttelse” på vores hjemmeside.

Arla vil på intet tidspunkt sælge til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne 30 dage efter arrangementet er afholdt.  

Vinderen er ansvarlig for at afgive korrekte kontaktoplysninger til udlevering af præmie. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere konkurrencebetingelserne fx i forbindelse med trykfejl.

Vinderen og deltagerne giver desuden tilladelse til, at der må filmes og tages billeder af alle deltagere, herunder også børn under 18 år, under arrangementet som efterfølgende vil blive anvendt på Kærgårdens digitale kanaler. Fødselsdagsfesten er for max 30 personen og er uden alkohol.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

 

Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J og er ikke udarbejdet i samarbejde med Facebook.