KÆRGÅRDEN® KONKURRENCEBETINGELSER KONKURRENCE PÅ KÆRGÅRDENS OFFICIELLE FACEBOOK-SIDE

Sådan deltager du:

Spørgsmålet i Facebook-opslaget besvares i kommentarfunktionen knyttet direkte til opslaget, ved at kommentere det bedste grill-tip man kender.

2. Vi kontakter vinderne på Facebook i kommentartrådens svar-funktion, når konkurrencen er slut og vinderne er fundet. Her vil vinderne blive bedt om at kontakte Kærgården® via indbakken og oplyse; navn, alder, telefonnummer, e-mail og adresse.

Alle personer over 18 år, og som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook overholdes. 
Medarbejdere hos Arla Foods amba, hustande og medsponsorer kan ikke deltage i konkurrencen.

Om præmierne:

Præmien er en grill fra Kærgården® til en værdi af DKK 249,- kr.

Præmien kan ikke byttes til kontanter eller overdrages til andre. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

 

Sådan udtrækkes vinderen

Konkurrencen kører fra søndag d. 24/06/2018 til torsdag d. 28/06/2018 kl. 12.00, hvor der vil blive trukket 3 vindere. Vinderne vil derefter få besked direkte i kommentartråden med yderligere information.

Vinderne vil blive udtrukket via lodtrækning blandt de rigtige svar. Alle kommentarer med grill-tips tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning.

 

Hvem arrangerer konkurrencen?

Kægården vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Kærgården® benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet. 
Hvis ikke vinderne kontakter Kærgården® via indbakken senest 5 dage efter annonceret vinder, frafalder retten til præmien.

Kærgården® er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Kærgården® forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skyndes nødvendigt. Kærgården® er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Kærgården® afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Kærgården® sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Kærgården® forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Kærgården® sig retten til at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrencen udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.

Ved spørgsmål vedrørende konkurrencen, kontakt da Kærgården® på Facebook, via  https://www.arla.dk/kontakt/ eller på telefon +45 89381000.

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook. Facebook har intet ansvar for elementer i denne konkurrence.