Kærgården konkurrencebetingelser officielle facebook side KONKURRENCE PÅ KÆRGÅRDENS OFFICIELLE FACEBOOK-SIDE

Sådan deltager du:

1. Spørgsmålet i Facebook-opslaget besvares i kommentarfunktionen, direkte knyttet til opslaget, ved at uploade et screenshot af morgenmadsbordet hvor Kærgården Økologisk® er på.

2. Vi kontakter vinderne på Facebook i kommentartrådens svar-funktion, når konkurrencen er slut og vinderne er fundet. Her vil vinderne blive bedt om at kontakte Kærgården via indbakken og oplyse; navn, alder, telefonnummer og adresse.

Alle personer over 18 år, og som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook overholdes. 
Medarbejdere hos Arla Foods amba, hustande og medsponsorer kan ikke deltage i konkurrencen.

Om præmien:

Præmien er en 1:1 størrelse ”Frederik croissant-bamse” kendt fra Kærgårdens reklamefilm og har en præmiesum pr. stk. på 29,95 i vejl. udsalgspris.

 

Præmien kan ikke byttes til kontanter eller overdrages til andre. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget

 

Sådan udtrækkes vinderen

Konkurrencen kører fra søndag d. 25/02/2018 til fredag d. 02/03/2018 kl. 12.00, hvor der vil blive trukket 5 vindere. Vinderne vil derefter få besked direkte i kommentartråden med yderligere information.

Vinderne vil blive udtrukket via lodtrækning blandt de rigtige svar. Alle korrekte screenshots tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning.

 

Hvem arrangerer konkurrencen?

Kærgården vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Kærgården benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet. 
Hvis ikke vinderen kontakter Kærgården via indbakken senest 5 dage efter annonceret vinder, frafalder retten til præmien.

Kærgården er uden ansvar for evt. Forkert udleverede præmier som følge af snyd. Kærgården forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skyndes nødvendigt. Kærgården er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Kærgården afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Kærgården sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Kærgården forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Kærgården sig retten til at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrencen udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.

Ved spørgsmål vedrørende konkurrencen, kontakt da Kærgården på Facebook, via  https://www.arla.dk/kontakt/ eller på telefon +45 89381000.

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook. Facebook har intet ansvar for elementer i denne konkurrence.