VIND En sød Karla Bamseko

SÅDAN DELTAGER DU: 

Konkurrencen udbydes af Arla. Du deltager ved at skrive i kommentartråden på konkurrenceopdateringen, hvis du vil deltage i lodtrækningen om præmien. 

Vinderen kontaktes direkte på Facebook, hvor man samtidig vil blive bedt om at sende Arla en Facebook-besked med kontaktoplysninger. Hvis vinderen ikke svarer efter 3 henvendelser, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Alle personer over 18 år, og som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook overholdes. 

KONKURRENCENS VARIGHED

Konkurrencen løber fra torsdag d. 20. april til d. 23. april 2017.

SÅDAN UDTRÆKKES VINDEREN

Vinderen vil blive udtrukket via lodtrækning mandag den 24. april 2017

OM PRÆMIEN

1. Præmie: 1 x Karla Ko - Bamse værdi 150 kr.

Præmien kan ikke byttes til kontanter eller overdrages til andre.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE:

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla er uden ansvar for evt. Forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skyndes nødvendigt. Arla er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten til at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrencen udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.