Konkurrencebetingelser

Karolines rullende køkken

Generelt

Hvordan deltager du?

Du får udleveret et skrabelod ved Karolines Rullende Køkken.

Hvis du skraber 3 x Karolines Køkken viskestykker, vinder du et viskestykke fra Karolines Køkken. Præmien udleveres med det samme ved demostanden. Skraber du en anden kombination, vinder du desværre ikke et viskestykke, men du kan stadig deltage i lodtrækningen om hovedpræmien (se følgende punkt).

Du deltager i konkurrencen om hovedpræmien ved at angive dit navn, tlf. nummer og alder bag på skrabeloddet og afleverer det i Karolines Køkkens demo-stand. Hovedpræmien er en kogebog fra Karolines Køkken.

Der udtrækkes én vinder af hovedpræmien for hver lokation hvor demostanden er ude. Vinderne af hovedpræmien udtrækkes tilfældigt blandt alle indgivne lodder på den enkelte lokation.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 19. juni 2017 til den 31. december 2017.

Hvordan bliver du udvalgt og hvad modtager du?

Hvis du skraber 3 x Karolines Køkken viskestykker på dit skrabelod, vinder du et 1stk. viskestykke fra Karolines Køkken til en værdi af 35 kr. (vejl. udsalgspris). Præmien udleveres med det samme på demostanden ved fremvisning af skrabelod med den korrekte vinderkombination (3 stk. Karolines Køkken viskestykker). Der er i alt 100 stk. skrabelodder med vinderkombinationen, der udløser et Karolines Køkken viskestykke.

I lodtrækningen om hovedpræmien, en Kogebog fra Karolines Køkken til en værdi af 199 kr. (vejl. udsalgspris), udvælges der tilfældigt én vinder pr. lokation ved lodtrækning efter demostanden har lukket ned. Vinderne kontaktes direkte pr. telefon.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter

Hvad skal du ellers vide

Konkurrencen er åben for alle, som er 18 år eller ældre ved konkurrencens opstart, og er ikke købsbetinget.

Ansatte i Arla, Arla-andelshavere og medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Arla forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår samt at stoppe udfordringen uden varsel.

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet, og vindere har modtaget deres præmier.

Vindere forsøges kontaktet pr. telefon 3 gange i løbet af en uge. Hvis vinderen ikke vender tilbage inden for en uge, vil en ny vinder trækkes.

Ved deltagelse i lodtrækningen giver du Arla foods amba eller deres samarbejdspartnere tilladele til at kontakte dig pr. telefon for at meddele at du har vundet, samt for at få de oplysninger, der er nødvendige for, at du kan få udleveret din præmie.

Konkurrencen udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J. Telefon: +45 89 38 10 00, arla.dk/kontakt