KK Instagram betingelser

KONKURRENCE PÅ KAROLINES KØKKENS OFFICIELLE INSTAGRAM-KANAL

 

Sådan deltager du:

Spørgsmålet i Instagram-opslaget besvares i kommentartråden, der er direkte tilknyttet opslaget.
Vi kontakter vinderne på Instagram i kommentartrådens svar-funktion, når konkurrencen er slut og vinderne er fundet. Her vil vinderen blive bedt om at kontakte Karolines Køkken via Instagram-sidens privatbeskedfunktion med kontaktoplysninger, så præmien kan sendes af sted.
Husk, at der er en svarfrist på 5 hverdage efter, at man er blevet kontaktet i kommentartråden. Hvis vinderen ikke har henvendt sig til Karolines Køkken i privatbeskedfunktionen på Karolines Køkkens officielle Instagram-side inden for 5 hverdage, frafalder præmien og en ny vinder trækkes.
Alle kan deltage under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Instagram overholdes. 

 

Om præmien:

Præmien fremgår af opslaget på Instagram. Her vil også antal vindere fremgå.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

 

Hvordan udtrækkes vinderen?

Vinderen findes ved lodtrækning. Dato for vindertrækning fremgår af opslaget. Vindertrækning finder sted kl. 15 på vindertrækningsdagen. Vinderne vil blive udtrukket af Karolines Køkken. Alle kommentarer tilknyttet konkurrence-opslaget, tages i betragtning.
Vinderne vil derefter få besked direkte i kommentartråden med yderligere information.
Hvis en vinder ikke svarer på vores henvendelse indenfor 5 hverdage, anses vinderen for at have afstået for at modtage præmien, og en anden vinder vil blive udtrukket.

 

Hvem arrangerer konkurrencen?

Konkurrencen arrangeres af Karolines Køkken, Arla Foods amba headoffice, Sønderhøj 14, 8260 Viby J. Ansatte hos Karoline Køkken og Hjaltelin Stahl har ikke mulighed for at vinde præmier i konkurrencen.
Arrangøren reserverer sig retten til under rimelige omstændigheder at aflyse denne konkurrence på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. Meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på Karolines Køkkens officielle Instagram-side.
Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Instagram. Instagram har intet ansvar for elementer i denne konkurrence.