ANERKEND DIN LANDMAND Vind et ko-kit til dig og din landmand

SÅDAN DELTAGER DU: 

Fortæl os i en kommentar på opslaget på Arla Danmark Facebook, hvilken dansk landmand du gerne vil nominere, fordi han/hun gør en stor indsats og hvorfor. Du kan nominere alle landmænd i Danmark og er ikke begrænset til Arla landmænd.

Ved at skrive en kommentar deltager du i konkurrencen, og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 5. juni til den 13. juni kl. 9.00 2016.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. 

SÅDAN VINDER DU: 
Vi trækker lod blandt alle dem, der har nomineret en dansk landmand i opslaget. Vi udtrækker 1 vinder på Facebook. Vinderen får direkte besked via Facebook.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder, mobilnummer og adresse samt navn og adresse på den nominerede landmand.

Præmien er 2 ko-kit - et til dig, og et til den nominerede landmand. Kittet består af en ko-puf fra IKEA, 4 yverglas og en Karla-ko bamse. De to ko-kit har en samlet værdi af: 4.058 kr.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE: 

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.