Hvornår får vi første fem på stribe?

Koldskål - konkurrencebetingelser Vind koldskål til resten af sommeren

SÅDAN DELTAGER DU: 

Fortæl os i en kommentar på opslaget på enten Arla Danmark Facebook eller @arladk på Instagram, hvornår du vil gætte på, at vi får årets første femdøgnsprognose med ren sol (FEM PÅ STRIBE).

Ved at skrive en kommentar deltager du i konkurrencen, og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 22. april til den 27. april kl. 9.00 2016.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Arla Foods samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU: 
Når der første gang har været vist en prognose på DMI's hjemmeside med fem sole i træk, trækker vi lod blandt alle dem, der har gættet rigtigt i kommentarerne på opslaget. Vi udtrækker 1 vinder på Facebook og 1 vinder på Instagram. Vinderne får direkte besked via Facebook og Instagram og vil blive offentliggjort på vores Facebook og Instagram profiler.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse.

Præmien er 1 års forbrug af Arla Koldskål (svarende til ca. 4 liter om ugen i koldskålssæsonen). Samlet præmiesum 1.500 kr. (hver vinder vil modtage et gavekort til Dansk Supermarked - Netto, føtex eller Bilka).

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE: 

Det er DMI's hjemmeside, der vil være afgørende for, hvilken dato der gælder som det rigtige svar: http://www.dmi.dk/vejr/ Det er prognosen for hele landet, der er gældende . 

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.


Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.