Hvornår får vi årets varmeste dag i 2016?

Koldskål - konkurrencebetingelser Vind koldskål til resten af sommeren

SÅDAN DELTAGER DU: 

Fortæl os i en kommentar på opslaget på Arla Danmark Facebook, hvornår du vil gætte på, at vi får årets varmeste dag i Danmark i 2016. 

Ved at skrive en kommentar deltager du i konkurrencen, og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 8. juli til den 3. august kl. 12.00 2016. Konkurrencen afgøres 1. september.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Arla Foods samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU: 
Vi trækker lod blandt alle dem, der har gættet rigtigt i kommentarerne på opslaget. Vi udtrækker 1 vinder på Facebook. Vinderne får direkte besked via Facebook.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse.

Præmien er 1 års forbrug af Arla Koldskål (svarende til ca. 4 liter om ugen i koldskålssæsonen). Præmiesum 1.500 kr. (hver vinder vil modtage et gavekort til Dansk Supermarked - Netto, føtex eller Bilka).

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE: 

Det er TV-vejret, der bruges til at afgøre, hvilken dato, der er det rigtige svar: http://vejr.tv2.dk/. Konkurrencen afgøres 1. september.

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.


Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.