Konkurrencebetingelser - Cheasy

SÅDAN DELTAGER DU:

Fortæl os, hvorfor lige netop du har brug for en personlig træner. Skal du træne op til et maratonløb, har du aldrig før dyrket idræt, eller har du væddet med naboen om, at du kan tabe dig 10 kilo inden efterårsferien?

Gå på Kvickly’s Facebook side og fortæl os, hvorfor du bør være den heldige vinder. 

Ved at deltage i konkurrencen giver du samtidig din accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. Endvidere at vi må offentliggøre dit navn på Kvickly’s Facebook-side, såfremt du vinder én af nedenstående gevinster.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 18/7 til den 29/7 2016 kl. 24.00

Kun personer over 18 år som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Arla Foods, Arla andelshavere og ansatte hos COOP samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. 

 

SÅDAN VINDER DU:

Efter konkurrencens udløb udvælges vinderen blandt de indsendte historier af Kvickly Marketing. Det er Kvickly alene der udvælger vinderen, ud fra hvilke historie Kvickly finder som værende bedst.  

Der udtrækkes 1 vinder af et forløb med en personlig træner til en værdi af kr. 8.550 kr. Der udover udtrækkes der 20 gevinster af en præmiepakke med en Cheasy drikkeflaske, samt et Cheasy håndklæde - til en værdi af 275 kr. pr gevinst.

Forløbet med en personlig træner er lig 18 sessioner til en værdi af kr. 8.550 hos Fitness World.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. 

 

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE: 

Arla Foods vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla Foods benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, herunder men ikke begrænset til indhold og billeder der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Uploadede billeder slettes efter konkurrencens udløb.

 

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.