Konkurrencebetingelser VIND BILLETTER TIL FAMILIEN JUL

Deltage i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet på Arlas Facebook-side. Du skal fortælle os, om det er risengrød eller risalamande, der er mest populær hjemme hos jer.

SÅDAN DELTAGER DU: 
Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 28. november til den 2. december 2016.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Arla Foods samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Ved at skrive en kommentar, deltager du i konkurrencen, og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver en af de heldige vindere af konkurrencen. 

SÅDAN VINDER DU: 
Efter konkurrencens afslutning, trækker vi tilfældigt lod blandt alle kommentarer på opslaget. Vi trækker 4 vindere, som får direkte besked via Facebook, og som offentliggøres på Arla Danmarks Facebook profil.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse.

Præmien består af 3x4 billetter til Familien Jul i nissernes land. Præmien har i alt en værdi af ca. 1.020 kr. (billetpris ca. 85 kr.)

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE: 
Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.