VIND EN OFF GRID MADOPLEVELSE MED LURPAK

SÅDAN DELTAGER DU & DET VINDER DU 

Klik på linket og SKRIV dét sted i den danske natur, hvor du allerhelst vil have en ekstraordinær madoplevelse og du er med i lodtrækningen om en LURPAK off grid madoplevelse. Blandt alle indsendte forslag trækker vi lod om 1 hovedpræmie og 5 mindre præmier.

Hovedpræmie består af en helt særlig madoplevelse med Lurpak® for dig og 5 af dine venner med ildsjæl og kok Jesper Krabbe - som elsker at dele sin passion om mad over ild og inspirere til udendørs madoplevelser - på dét sted som du har indsendt. Vi sørger for at alt og garanterer en helt unik oplevelse med alt inklusiv.

Samlet værdi ca. 12.000 kr.

(Eventuelle udgifter forbundet med præmien som  fx transport til arrangement indgår ikke. )

Derudover trækker vi lod om 5 mindre præmier, hvor vinderne får et "off-grid" madlavningskit bestående af bålfad, gryde, pande, rist, tang og spartel.

Samlet værdi pr. præmie ca. 2000 kr.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra mandag d. 28 september 2020 i uge 40, til søndag d. 25 oktober 2020 i uge 43.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Arla, Arla andelshavere og ansatte i butikken samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

SÅDAN VINDER DU

Efter konkurrencens afslutning søndag den 25 oktober trækker vi lod blandt alle deltagere. Vinderne vil blive kontaktet pr. mail senest en uge efter endt konkurrence.

Vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderne på Lurpaks Facebook side og https://www.arla.dk/produkter/lurpak/offgridcooking/

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, mobilnummer, alder, adresse (samt øvrige oplysninger afhængig af præmien) i en mail til arlaforum@arlafoods.com.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Uoverenstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.