Arla Mælkebar

Mælkebar Vind mælk og en blender

Fortæl os, hvilken opskrift på en smoothies eller anden drik med mælk som hovedingrediens, der er din favorit.

SÅDAN DELTAGER DU: 

Fortæl os i en kommentar på opslaget på Arla Danmark Facebook, hvilken opskrift, der er din favorit blandt de 50 nye opskrifter, vi har lavet med mælk som hovedingrediens. Du finder opskrifterne på www.arla.dk/mælkebar

Ved at skrive en kommentar deltager du i konkurrencen, og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 30. marts til den 4. april kl. 8.00 2016.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Arla Foods samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU: 
Efter konkurrencens afslutning, trækker vi tilfældigt lod blandt alle kommentarer på opslaget. Vi trækker 1 vinder, som får direkte besked via Facebook, og som offentliggøres på Arla Danmarks Facebook profil.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse.

Præmien består af 10 liter mælk og en smoothie-blender Sage The Boss To Go samt ti liter Arla24 mælk. Samlet værdi: ca. DKK 1.800,-.


HVAD SKAL DU ELLERS VIDE: 
Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.