MATILDE KONKURRENCEBETINGELSER KONKURRENCE PÅ MATILDES OFFICIELLE FACEBOOK-SIDE

Sådan deltager du:

1. Spørgsmålet i Facebook-opslaget besvares i kommentarfunktionen, direkte knyttet til opslaget, ved at svare på, hvem du ville invitere på forårstur.

2. Vi kontakter vinderen på Facebook i kommentartrådens svar-funktion, når konkurrencen er slut og vinderen er trukket. Her vil vinderen blive bedt om at kontakte Matilde® via indbakken og oplyse; navn, alder, telefonnummer og e-mail.

Alle personer over 18 år, og som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook overholdes. 
Medarbejdere hos Arla Foods amba, hustande og medsponsorer kan ikke deltage i konkurrencen.

 

Om præmien:

Der trækkes 1 vinder. Præmien er en BeoPlay Bluetooth højtaler i hvid, til en værdi af 1.800 kr.

Præmien kan ikke byttes til kontanter eller overdrages til andre. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

 

Sådan udtrækkes vinderen

Konkurrencen kører fra 04.05.2018 til 18.05.2018 kl. 12.00, hvor der vil blive trukket 1 vinder.

Vinderne vil derefter få besked direkte i kommentartråden med yderligere information. Vinderne vil blive udtrukket via lodtrækning blandt de rigtige svar. Alle korrekte kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning.

 

Hvem arrangerer konkurrencen?

Matilde® vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Matilde® benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet. 
Hvis ikke vinderen kontakter Matilde® via indbakken senest 5 dage efter annonceret vinder, frafalder retten til præmien.

Matilde® er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Matilde® forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skyndes nødvendigt. Matilde® er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Matilde® afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Matilde® sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Matilde® forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Matilde® sig retten til at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrencen udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.

Ved spørgsmål vedrørende konkurrencen, kontakt da Matilde® på Facebook, via  https://www.arla.dk/kontakt/ eller på telefon +45 89381000.

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook. Facebook har intet ansvar for elementer i denne konkurrence.