Aflyst fødselsdag – vind en særlig, personlig overraskelse!

SÅDAN DELTAGER DU 

Du deltager ved at skrive ”Aflyst fødselsdag” i kommentarfeltet til opslaget. Dit barn skal være i alderen 13-17 år, og have fødselsdag i perioden fra d. 15. marts 2020 til og med d. 15. april 2020, for at du kan deltage i konkurrencen.

Du kan tilmelde dig konkurrencen fra den 3.-7. april 2020 kl. 10.00, og du kan kun deltage én gang.

For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år og forælder til et barn, der opfylder alders- og fødselsdatokriterierne, være bosat i Danmark og have en aktiv profil på Facebook. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Der kan afkræves dokumentation for alder og identitet.

SÅDAN VINDER DU

Den 7. april 2020 trækker vi lod blandt alle deltagere, og der udtrækkes 15 vindere. Vinderne offentliggøres i kommentarfeltet på konkurrencen den 7. april kl. 11.00, og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderne på Matildes Facebook side og arla.dk. For at kunne modtage præmien skal vinderne, når han/hun kontaktes via en privatbesked på Facebook, oplyse: fulde navn på sig selv og barnet, mobilnummer, alder og fødselsdato på barnet, og adresse i en privat besked til sfe@hjaltelinstahl.com. Svarer vinderen ikke indenfor 24 timer, udpeges der automatisk en ny vinder. Vinderen er selv ansvarlig for at de afgivne kontaktoplysninger er korrekte.

DET VINDER DU

Præmien består af:

1.      En særlig personlig overraskelses-hilsen til dit fødselsdagsbarn.

2.      En fødselsdagspakke med 1 stk. friskbagt kagemand og 10 stk. fødselsdagsboller fra    Lagkagehuset, 2 L Matilde® Original, 2 L Matilde® Økologisk, 2 L Matilde® Premium samt pynt til fejring af dit barns fødselsdag.

Vi har gjort alt hvad vi kan for at sikre, at fødselsdagspakken bliver forsvarligt håndteret og leveret til vinderne i denne særlige periode. Pakken bliver leveret med bud til den angivne adresse lørdag d. 11. april 2020.

Præmien har en samlet værdi af 500 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter.

BEHANDLING AF DINE OPLYSNINGER

Arla er dataansvarlig for behandlingen af dine og dit barns personoplysninger, som du har givet til Arla i forbindelse med denne konkurrence. Arla behandler udelukkende dine og dit barns personoplysninger til at administrere konkurrencen, herunder kontakte dig, hvis du vinder.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine og dit barns personoplysninger er Arlas legitime interesser i at administrere konkurrencen, herunder at finde den rette vinder, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Personoplysningerne slettes, når konkurrencen er afsluttet, medmindre det vurderes, at det er nødvendigt at opbevare personoplysninger om vinderen i en specifik periode herefter med henblik på dokumentation. Du kan læse mere om hvordan Arla behandler dine og dit barns personoplysninger, herunder jeres rettigheder som den registrerede, i Arlas privatlivspolitik her: https://www.arla.dk/politikker/handtering-af-personlige-oplysninger/.

ØVRIGT

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J. arlaforum@arlafoods.com