Matilde - Vind Guld Lounge billetter til finalen 2019 Konkurrencebetingelser

SÅDAN DELTAGER DU

Tag Matilde®-quizzen på vores hjemmeside. Svar på spørgsmålet og indtast dit navn og din e-mail adresse – så er du med i konkurrencen og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du vinder.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 2. januar til 22. januar 2019 kl. 12:00.

For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år, være bosat i Danmark. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Der kan afkræves dokumentation for alder og identitet.

SÅDAN VINDER DU

Efter konkurrencens afslutning trækker vi lod blandt alle deltagere. Vi udtrækker 1 vinder blandt alle, der har deltaget og vinderen vil blive kontaktet pr. mail og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på Matilde® Facebook side og arla.dk.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, mobilnummer, alder, adresse i en mail til arlaforum@arlafoods.com. Svarer vinderen ikke indenfor 24 timer, udpeges der automatisk en ny vinder.

DET VINDER DU

Præmien består af 2 stk. billetter til finalen den 27. januar i Jyske Bank Boxen i Herning - inkl. Guld Lounge arrangement, der består af 3-retters buffetmenu, drikkevarer ad libitum samt oplæg til dagens kamp af håndboldekspert. Præmien har en samlet værdi af 4.540 kr. (inkl. moms) og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne står selv for evt. transport samt andre udgifter i forbindelse med arrangementet.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE 

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet. Hvis du vil vide mere om hvordan vi håndterer personlige oplysninger, kan du læse mere her: https://www.arla.dk/politikker/handtering-af-personlige-oplysninger/.

Vinderen er ansvarlig for at afgive korrekte kontaktoplysninger til udlevering af præmie. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere konkurrencebetingelserne fx i forbindelse med trykfejl.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J