MATILDE KONKURRENCEBETINGELSER Kronprinsen store kagekonkurrence på Matildes officielle facebook-side

Sådan deltager du

  1. Spørgsmålet i Facebook-opslaget besvares i kommentarfunktionen, direkte knyttet til opslaget, ved at skrive, hvem du ville invitere på en royal konditoroplevelse.
  2. Vi kontakter vinderen på Facebook i kommentartrådens svar-funktion, når konkurrencen er slut og vinderen er trukket. Her vil vinderen blive bedt om at kontakte Matilde® via indbakken og oplyse; navn, alder, telefonnummer og e-mail.

Alle personer over 18 år, og som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook overholdes. 
Medarbejdere hos Arla Foods amba, hustande og medsponsorer kan ikke deltage i konkurrencen.

Om præmien

Der trækkes 1 vinder. Præmien er kage til 10 personer fra nærmeste konditori og Matilde® kakaomælk til hele selskabet. Præmien har en værdi á 500,-.

Præmien kan ikke byttes til kontanter eller overdrages til andre. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

 

Sådan udtrækkes vinderen

Konkurrencen kører fra 24.05.2018 til 28.05.2018 kl. 10.00, hvor der vil blive trukket 1 vinder.

Vinderne vil derefter få besked direkte i kommentartråden med yderligere information. Vinderne vil blive udtrukket via lodtrækning blandt de rigtige svar. Alle relevante kommentarer tilknyttet konkurrenceopslaget, tages i betragtning.

 

Hvem arrangerer konkurrencen?

Matilde® vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Matilde® benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet. 
Hvis ikke vinderen kontakter Matilde® via indbakken senest 5 dage efter annonceret vinder, frafalder retten til præmien.

Matilde® er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Matilde® forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skyndes nødvendigt. Matilde® er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Matilde® afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Matilde® sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Matilde® forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Matilde® sig retten til at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrencen udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.

Ved spørgsmål vedrørende konkurrencen, kontakt da Matilde® på Facebook, via  https://www.arla.dk/kontakt/ eller på telefon +45 89381000. 

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook. Facebook har intet ansvar for elementer i denne konkurrence.