Matilde® Konkurrencebetingelser Vind en sommerhusferie for hele familien

SÅDAN DELTAGER DU

Upload et billede af jeres sommeraktivitet på Facebook eller Instagram og tag billedet med #konkurrence #matildesommersjov – så er I med i konkurrencen og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du vinder.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 15. juni – 15. august 2018.

For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år, være bosat i Danmark. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Arla forbeholder sig retten til at udelukke en deltager med begrundet mistanke om snyd.

SÅDAN VINDER DU

Efter konkurrencens afslutning trækker vi lod blandt alle deltagere. Vi udtrækker 1 tilfældig vinder blandt alle, der har deltaget. Vinderen vil blive kontaktet pr. mail og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på vores egne digitale medier.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, mobilnummer, alder og adresse. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

DET VINDER DU

Præmien omfatter leje af et sommerhus. Vinderen booker selv sommerhuset via ”Sol & Strand” sommerhusudlejning (sologstrand.dk), og står selv for at afholde eventuelle transportomkostninger samt udgifter forbundet med forplejning og aktiviteter i perioden. Sommerhuset kan bookes i 2018 og 2019. Præmien har en samlet af 5.000 kr. og er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE 

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderen er ansvarlig for at afgive korrekte kontaktoplysninger til udlevering af præmie. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere konkurrencebetingelserne fx i forbindelse med trykfejl.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J