Konkurrencebetingelser #MatildeFlip

Konkurrencens varighed

Konkurrencen udbydes af Matilde. Konkurrencen #MatildeFlip løber fra d. 14. november til d. 5. december 2016 kl. 9.00. 

Sådan deltager du:

Optag en video af dit bottle flip og upload videoen på Instagram med hashtag #MatildeFlip. Alle videoer med hashtag #MatildeFlip tages i betragtning. Det er ikke et krav, at der anvendes en Matilde-flaske.

Sørg for, at din Instagram-profil er åben – ellers kan vi ikke se din seje #MatildeFlip-video! 

Du kan deltage så mange gange du ønsker. 

Matilde forbeholder sig retten til at benytte sig af alle deltageres bottle flip-videoer med #MatildeFlip på alle Matildes platforme samt annoncering af vinderne og deres navne. Ønsker vi at bruge din video vil vi altid tage kontakt for at få accept til at bruge den på vores digitale platforme.

Om præmien:

1. præmien: Et års forbrug af Matilde Kakaomælk svarende til fire leverancer a 25 flasker Matilde original ½liters. Samlet værdi ca. 1.500 kr.

2. præmien: Matilde til hele klassen/til vennerne (kasse med 30 stk. Matilde Kakao 500 ml.) Samlet værdi ca. 450,-

Hvordan udtrækkes vinderen?

Vinderen findes d. 5. december 2016 kl. 9.00. Vinderen og får besked straks derefter. Vi vil kontakte vinderen direkte på vindervideoen på Instagram og vil modtage yderligere information.Vær derfor opmærksom på, om du får besked på vegne af Matilde i indbakken.

Alle videoer med bottle-flip, der er hashtagget #MatildeFlip, tages i betragtning. Vinderen vælges af et panel nedsat af Matilde og vurderes ud fra kvalitet, kreativitet og humor og selvfølgelig sine evner til at lave bottle flip. 

Husk at bekræfte, at du ønsker at modtage præmien – hvis en vinder ikke svarer på vores henvendelse indenfor 5 hverdage, anses vinderen for at have afstået at modtage præmien, og en anden vinder vil blive valgt.

Hvad skal du ellers vide?

Alle kan deltage under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook og Instagram overholdes.

Husk at tage hensyn til andre, når du laver dine fede flips. Det skal være sjovt for alle, også dem, der er i nærheden af dig.  

 

Hvem arrangerer konkurrencen?

Konkurrencen arrangeres af Matilde®, Arla Foods amba headoffice, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.  Ejere af og ansatte hos Arla og Hjaltelin Stahl har ikke mulighed for at vinde præmier i konkurrencen. 

Matilde® kan under rimelige omstændigheder aflyse denne konkurrence på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Konkurrencebetingelserne kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel. En meddelelse om eventuelle ændringer vil blive annonceret på Matildes officielle Facebook-side, https://www.facebook.com/matildedk/.  

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook og Instagram. Facebook og Instagram har intet ansvar for elementer i denne konkurrence.