VIND Med Riberhus Mesterstykker

SÅDAN DELTAGER DU: 

Alt du skal gøre for at deltage er at svare i en kommentar på posten på Facebook, hvorfor du skal være den heldige, der skal vinde den lækre præmie fra Riberhus.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 8.-15. oktober 2017.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Arla Foods samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU: 
Efter konkurrencens afslutning, trækker vi tilfældigt lod blandt alle kommentarer på opslaget. Vi trækker 1 vinder, som får direkte besked via Facebook. Vi forbeholder os retten til evt. at offentliggøre vinderen på Arlas Facebook profil.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse og mobilnr., om vi må stille pakken på adressen samt hvilken dagligvarebutik han/hun ønsker gavekortet til.

Præmien består af 1 skærebræt, 1 ostehøvl og et gavekort til en dagligvarebutik på 150 kr. Præmien har en værdi af i alt 508 kr.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE: 
Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J.