Konkurrencebetingelser

Mig og min ’bedste’ bingo Arla® Havarti Jalapenos

SÅDAN DELTAGER DU:

Deltag i Arla® Havarti Jalapenos konkurrence ’Mig og min ’bedste’ bingo’ på vores Facebookside. Skriv hvem af dine bedsteforældre du vil have med til bingo aften hos Fætter Fætter – så deltager du i konkurrencen.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 13. maj til og med den 17. maj 2017.

Ved at deltage og kommentere i kommentarfeltet på opslaget, giver du samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. Du vil blive kontaktet over Facebook.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ejere og ansatte hos Arla Foods samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

SÅDAN VINDER DU:

Den 17. maj 2017 udtrækker vi, i samarbejde med Fætter Fætter, 8 vindere blandt alle, der har deltaget. Vinderne vil blive kontaktet på Facebook og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderne på vores egne digitale medier. Det er vigtigt at du og din ’bedst’ kan deltage i arrangementet, der afholdes d. 22.05.2017 kl. 18.30 på Nørrebro, København.

For at kunne modtage præmien skal vinderne, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt (Y)navn, alder og adresse. Svarer vinderne ikke indenfor 2 hverdage, udpeges der automatisk en ny vinder.

DET VINDER DU:

Vinderen vinder en bingo aften sammen med en bedsteforældre hos Fætter Fætter på Nørrebro i København. Vinderen og ledsager vil udover deltagelse i arrangementet modtage en toast inden selve bingo spillet går i gang.

Derudover skal drikkevarer, yderligere toast, etc. købes i toast baren.

Transportomkostninger til eventen betaler vinderen samt ledsager selv.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE:

Arla vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Arla Foods er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arla Foods er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Arla sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Arla Foods Amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby